Det nya sättet att göra en bilaffär

Skapa konto på blipp med kampanjkoden
klocksnack och gör en bättre affär när du köper en bil av en privatperson.

Kom igång nu

 

Spara pengar med blipp

Köper du din nästa bil av en privatperson eller ett företag som inte är bilhandlare så är oftast priset bättre och med blipp får du allt du behöver för ditt köp, bl.a. bilfinansiering, försäkring och garanti, allt direkt i mobilen.

Du behöver inte kunna något om bilar, avbetalning, leasing eller bilaffären för när du väl bestämt dig så är det vi som hjälper dig med hela affären via ett videosamtal - helt gratis!  

Skapa konto nu

Riktigt bra billån med blipp

Skapa konto på blipp så vi berättar mer om hur du kan göra en bra bilaffär och du får även lägre ränta på ditt billån när du väl ska köpa bil.

Kom igång nu

filip-from-blipp
blipp är vägen att gå om man är en oerfaren bilköpare. blipp var där från start till mål och svarade på alla frågor man kan tänka sig ha. Det gjorde mig väldigt trygg och förenklade verkligen mitt köp av ny bil.
Michaela linden
Michaela Lindén, 37
Kan verkligen rekommendera blipp. Otroligt smidigt affär, tryggt och bra. Och snabb service. Allt sköttes digitalt och pengarna kom direkt till säljaren.
Johan Åberg
Johan Åberg, 34
Fantastisk tjänst som gör det möjligt att äga en tesla utan att behöva köpa den av en bilfirma. Smart, enkelt och tryggt!
fredrik hoel
Fredrik Hoel, 44
Jag köpte bil av en privatperson och använde Blipp som mellanhand, vilket gjorde att det kändes väldigt tryggt både för säljare o köpare då dom följde köpet hela vägen
niklas_schotte copy
Niklas Schotte, 44
logo-trygg-hansa_black logo-transport-styrelsenblacknWhite logo-swish_blacknWhite Untitled-2 logo-trustly_blacknWhite logo-ecster_blacknWhite logo-car-info_blacknWhite

Har du råd med en dyr bilaffär?

Våra kunder sparar i snitt 10-20% genom att köpa sin bil med blipp på Blocket.