Köp en begagnad bil tryggt
och säkert med blipp

I samarbete med MrCAP ger vi dig nu en värdecheck på 4000 kr när du köper eller säljer en bil med blipp. Dessutom bjuder vi på lägre ränta för ditt billån! 

Kopiera kampanjkoden, skapa ett gratis konto hos blipp och köp eller sälj din begagnade bil med oss för att ta del av erbjudandet.

  • Värdecheck på 4000 kr på valfri behandling
  • 2,99% ränta! (4,95%)

Erbjudandet gäller t.o.m. 31/12 2020. Värdechecken levereras efter genomförd affär och gäller t.om 31/6 2021

I samarbete med:

arrow kampanjkod

Kopiera koden och skapa ett konto
gratis på blipp

Välkommen till MrCAP

Vi på MrCAP är specialiserade på att optimera värdet på din bil, både genom exteriör och interiör behandling.
Alla våra behandlingar utförs av medarbetare med stor passion för din bil. Vår verksamhet bygger på egen teknik- och produktutveckling, något som endast finns hos licensierade och certifierade MrCAP anläggningar. Du kan alltid räkna med en hög servicenivå, ett djupt engagemang och ett äkta hantverk hos oss på MrCAP.

MasterTreatment

Heltäckande behandling av bilens lack och interiör som bygger på två av MrCAPs grundläggande behandlingar – FormulaU och NewMatizing. Förutom lack, textilier och läder behandlas motorrum och bagagerum samt alla yttre och inre detaljer.

FormulaU

En unik ytbehandling av bilens lack som garanterar ett oöverträffligt skydd. Ökar lackens utseendemässiga kvalitet till nyskick, ibland bättre. Bevisat bäst i test!

TuneUp

Heltäckande förädling av bilen inför försäljning eller återställande efter leasing.

WashAll & InteriorService

Ingen vanlig biltvätt! En noggrann, komplett och omsorgsfull rengöring av din bil som blir gnistrande ren inifrån och ut.

Se hela vårt Serviceprogram

Vad är blipp och vad ingår?

blipp är en ny tjänst som hjälper privatpersoner som köper och säljer begagnade bilar till en trygg och säker bilaffär. 

Att köpa en begagnad bil med blipp har flera fördelar. När du hittat din bil på t ex Blocket och köper med blipp görs en digital kontroll av ditt objekt för att du ska veta vad du köper, du får ett riktigt billån från Ecster, 1-års garanti från Trygg-Hansa och helförsäkring från Folksam eller Trygg-Hansa. Dessutom får du personlig hjälp av blipp via ett videosamtal att genomföra hela din affär på ett tryggt och smidigt sätt. 

Som säljare har du möjlighet att erbjuda finans och garanti för din bil och på så vis nå fler köpare. Du som säljare får omgående betalt för din bil och vi löser även eventuella billån.  Och precis som för köparen får du personlig hjälp av blipp via ett videosamtal att genomföra hela din affär på ett tryggt och smidigt sätt.

Enkelt! Nu är det bara att blippa hem din nya bil.

Det enda du behöver är mobilt BankID!

om blipp